Фото без опису 

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради повідомляє про оприлюднення проєктів рішень селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік» і «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2021 рік» та аналізу їх регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проєкти регуляторних актів підготовлено для встановлення чіткого і зрозумілого алгоритму встановлення місцевих податків.

Проєкти розроблено на виконання та з дотриманням вимог закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Податкового Кодексу України, з урахуванням Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03. 2004 № 308 (із змінами).

Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради, вул. Гагаріна, 7, смт Солоне, Солонянський  район, Дніпропетровська область, 52400;

e-mail: solrada@i.ua

 

Повна редакція зазначених проєктів рішень та аналіз їх  регуляторного впливу розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Солонянської селищної ради https://solonyanska-gromada.gov.ua у розділі «Регуляторна політика» - «Проєкти регуляторних актів» - «2020 рік». Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня оприлюднення поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.