Фото без описуФото без описуШановні жителі Солонянської громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
 
У ці пам’ятні дні хочеться побажати ветеранам та усім, хто пережив жахи війни, здоров’я та довгих років життя. Нехай людська пам’ять, увага та любов рідних лікують Ваші тілесні та душевні рани, допомагають справитися з сумними спогадами про пережите. Хай Ваш неоціненний подвиг та життєвий досвід завжди слугують молодому поколінню та сучасним українським воїнам прикладом стійкості, відданості, мужності, незламності, сили духу, любові до рідної землі…
 
Вшановуючи відважних воїнів Другої світової, ми дивимося на сучасних захисників України, які нині, так само, як їх славні предки, боронять наше право на незалежну, самостійну, сильну державу. Як і 75 років тому, вони борються - на блок-постах і українських кордонах, волонтерських центрах, госпіталях, всюди, де кується наша українська міць, і не втрачають віри, що правда завжди перемагає.
 
Дякуємо воїнам, що наближали перемогу у 1945 році! Слава українським героям, що борються за мир просто зараз на українському сході!
 
Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди, здоров’я та добробуту кожній родині!
 
Бажаємо Миру, злагоди і порозуміння!
 
З повагою селищний голова Копейко Михайло Мусійович та виконавчий комітет Солонянської селищної ради