Шановні мешканці Солонянської громади!

В цьому році у зв'язку з карантином через пандемію коронавірусу Солонянська ОТГ, як і всі території України, змушена відмовитися від проведення масових заходів з відзначення Дня пам'яті і примирення і Дня перемоги над нацизмом. Виконавчий комітет Солонянської селищної ради починаючи з  01 травня організував проведення віртуальної «Декади пам’яті та поваги «Шлях Перемоги», з метою вшанування  історичних постатей, подій які прославили Солонянщину.

9 травня виконавчий комітет Солонянської селищної ради разом з Будинком культури організовує проведення віртуального онлайн мітингу-реквієму «Ніхто не забутий, ніщо не забуто»

Ви можете, в зручний для вас час, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людства, скоєних у роки війни, біля пам’ятних меморіалів, братських могил, покласти квіти та вшановувати героїв хвилиною мовчання.

У разі відвідування пам’ятних місць наголошуємо на необхідності  дотримання індивідуальних заходів профілактики та належної соціальної дистанції в умовах карантину.