Фото без опису12 березня в сесійній залі Солонянської селищної ради відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На порядку денному - запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення на території Солонянської селищної ради. На засідання були запрошені керівники установ та організацій селищної ради, директори закладів загальної середньої освіти, закладів охорони здоров’я, старости та начальник Солонянського районного управління головного управління Держпродспоживслужби Соловей С.В. Головував на засіданні селищний голова Копейко М.М.

В ході роботи комісії було заслухано пропозиції заступника селищного голови Грекової І.В. щодо виконання ряду заходів установами, підприємствами та організаціями Солонянської ОТГ з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненою корона вірусом COVID-19, також Ірина Вікторівна наголосила на персональній відповідальності керівників установ та підприємств за порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням відповідно до Кримінального кодексу України.

Директор КНП «Солонянська багатопрофільна лікарня» Солонянської селищної ради Кучеренко Г.Б. проінформував про стан готовності лікарні ефективно протидіяти поширенню корона вірусної інфекції, прийняття та лікування хворих у випадку необхідності.

Мазурик О.О., заступника директора комунального некомерційного підприємства «Солонянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонянської селищної ради надав рекомендації щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження COVID-19 та екстрених дій у випадку захворювання.

Комісією було розроблено ряд заходів та рекомендації керівникам установ, підприємств та організацій по запобіганню поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненою коронавірусом COVID-19.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису