Фото без опису12 лютого 20120 року в офісі старости  Аполлонівського старостинського округу  відбувся публічний звіт очільника Солонянської селищної об’єднаної територіальної громади Копейка Михайла Мусійовича  за 2019 рік. В заході взяли участь працівники  установ та організацій,  громадськість та жителі села Аполлонівка.

 Під час заходу було презентовано інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти селищного бюджету.

Також прозвітував голова про виділення коштів місцевого бюджету на Аполлонівський старостинський округ, на який пішло майже 3 100 000 грн.

Під час зустрічі з мешканцями округу були обговорені питання:

  • внесення змін в час роботи вуличного освітлення с.Аполлонівка, відразу ж це питання було вирішене
  • ліквідації сухих дерев. Водночас староста округу Сліпченко В.В. повідомим, що усунення цієї проблеми заплановане на 2020 рік та за сприятливих умов відразу буде вирішене
  • знову постало питання виділення земельних ділянок учасникам АТО
  • на останок жителі округу звернулися з проханням посприяти вирішенню питання недостатнього транспортного сполучення між с.Аполлонівка та смт Солоне.

Звітуючи про свою діяльність Михайло Мусійович  подякував за співпрацю депутатському корпусу селищної ради, ініціативним громадянам, виконавчому комітету та апарату селищної ради, а також громаді за розуміння та підтримку.

Наступний блок звіту селищного голови відбудеться в Василівському старостинському окрузі 18 лютого о 15.00. Запрошуємо усіх бажаючих до діалогу!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису