Фото без опису 

Команда ветеранів Солонянської селищної громади взяла участь у міжрайонному турнірі з футзалу вікової категорії 50+, який відбувся 1 лютого поточного року в селищі Магдилинівка. Команди з Царичанки, Перещепиного, Солоного та господарі змагалися в спортивному залі оновленого спорткомплексу.

Перший свій поєдинок команда «Темп-Ветеран» провела з ветеранами                                                 Царичанки і  звели його до нічийного результату. Рахунок 1:1. Гра була напружена, команди звикали до нового формату, що і вплинуло на кінцевий підсумок. Наступну гру програли ( 1:4 ) ветеранам Перещепиного, які мають постійну ігрову практику у великому залі. До речі, господарі програли тим же перещепинцям 1:9. В останній зустрічі солонянцям необхідна була перемога, та ще й стимулювала  необхідність повернення «боргів». Команда впоралася із завданням і впевнено перемогла ветеранів Магдалинівки 4:1. Цей рахунок не зовсім відповідає перевазі наших хлопців в другій половині гри.

            Слід відмітити, що всі польові гравці відзначилися голами у воротах суперників. Впевнено і надійно зіграв воротар Іван Катлан, і це в сукупності дало змогу зайняти друге місце в цьому турнірі.

            Представник команди

                                      В. УСТІЧ