Виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: завідувач Надіївської сільської бібліотеки (0,5 ст).

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України, які мають вищу освіту та стаж роботи в бібліотечній галузі не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі кандидат на посаду подає документи:

  • автобіографія;
  • 2 фото;
  • копії документів про освіту;
  • копії документів, що посвідчують особу та ідентифікаційного коду;
  • витяг з трудової книжки;
  • довідка про наявність чи відсутність судимості;
  • 2 рекомендаційні листи, складені у довільній формі;
  •  мотиваційний лист у довільній формі.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації,  характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки тощо).

Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: смт Солоне, вул.Гагаріна, 7, виконавчий комітет Солонянської селищної ради.

З 03 до 18 січня 2020 року будуть прийматися пропозиції до формування складу конкурсної комісії від трудового колективу та громадських організацій, що здійснюють діяльність у сфері культури.

Конкурсний відбір проходить публічно. 04 лютого о 15.00 відбудеться перше засідання конкурсної комісії по розгляду документів, поданих кандидатами на посаду керівника закладу на відповідність їх кваліфікаційним вимогам.  04 лютого о 16.00  відбудеться друге засідання конкурсної комісії у формі співбесіди, під час якої кандидат здійснює публічну презентацію проекту програми розвитку закладу на один і п’ять років.

Додаткова інформація щодо порядку проведення конкурсу, документів для участі у конкурсі за телефоном 3-04-12.

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради