Послугою обслуговування спеціалістами ЦНАПу не виходячи з дому можуть скористатися люди похилого віку, люди з постійними та тимчасовими вадами здоров’я. 

Символічно саме 3 грудня у Міжнародний день людей з обмеженими можливостями послуга “Мобільний адміністратор” спільного ЦНАП Солонянської селищної ради та Солонянської районної державної адміністрації здійснила свій перший виїзд до с. Кам’яне. 

На перший виклик мобільного ЦНАПу разом із керівниками спільного ЦНАП Тертишним Валерієм Павловичем та Мельником Олегом Анатолійовичем виїхали староста с. Кам’яне Кам’яного старостинського округу Ярошенко Юрій Васильович та головний спеціаліст з питань соціального захисту виконавчого комітету Солонянської селищної ради Анутдінова Олена Миколаївна. 

Керівники спільного ЦНАП відвідали Заскоку Леоніда Петровича та Воз’яна Василя Васильовича, інвалідів І групи та прийняли заяви на надання адміністративних послуг. Спеціалісти надали повний спектр консультацій та відповіли на всі питання, які виникали в ході спілкування. 

Хочеться побажати всім людям з обмеженими можливостями витримки, мужності, оптимізму, віри  й достатку в рідних оселях. Міцного Вам здоров'я, щастя та успіхів у всіх справах.