Фото без опису 

На спортивному майданчику с. Аполлонівка 5 жовтня 2019 року відбулися заключні матчі міжрайонного турнірц з футболу серед ветеранів вікової категорії 40 +. В першому матчі змагалися за трутє місце команди Петриківського та Царичанського районів. На гарно підгогтовленому полі (не зважаючи на дощовий день ) команди показали бажання бути переможцем, присутні вболівальники спостерігали досить змістовний футбол. До перерви домінували петриківці які забили два голи, але після перерви футболісти «Орілі» відновили рівновагу і були в «грі», але прикра помилка воротаря вивела петриківців на третю сходинку турніру.

Під акомпонент дощу команда «Темп – Ветаран» вийшла налаштована тільки на перемогу, в той же час команда з Перещепино «Газовик» в своєму кращому складі була також налаштована не менш рішуче. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. Впевнена гра граців середини поля на чолі з Панасенком С. та Логвиненком О. видавалася більш пріоритетною, тому що наші нападники мали декілька дуже гарних моментів для взяття воріт завдячуючи цим лідерам команди. Втратили свої нагоди Гнатюк В. та Михайленко Д.  Також впевнено грали захисники та воротар які не дозволили реалізувати суперникам жодного моменту. В другому таймі гравці «Темпу – Ветерану» додали в русі та комбінаційній грі що призвело до забитого переможного голу ( Горєлов В. ) Гості намагалися відігратися, але вирішального штурму не відбулося тому, що гравці з Солоного постійно пересували гру в середину поля. Фінальний свисток головного арбітра матчу Сьомко М. зафіксував довгоочікувану перемогу ветеранів «Темпу-Ветеран».

Команда «Темп-Ветаран» вдячна Солонянському селищному голові Копуйко М.М. директору КЗ «Спорт для всіх» Сухенку С.М. начальнику відділу Солонянської РДА Болдиревій О.С. голові Федерації футболу району Якименку Ю.Ф. за надану реальну допомогу у проведенні цього міжрайонного турніру. Команда змогла вчасно і безпроблемно виступати на виїздних іграх, забезпечена формою та іншою атрибутикою і гідно закінчити цей турнір. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю і визнаємо, що ігрові види спорту в районі. а особливо в Солонянській громаді отримав новий імпульс і активно розвивається. Запрошую всіх не байдужих до співпраці.

 

Повідомив з футбольних полів

представник команди  Устіч Валерій.