Фото без опису В рамках співпраці  з іншими ОТГ команда ветеранів Солонянської громади з футболу 40+ 6 липня 2019 року перебувала на змаганнях в селищі Сонянчне Широківської ОТГ Запорізького району Запорізької області.

       На спортивному майданчику селища Сонячне, відбувся турнір з міні-футболу за перехідний «Кубок Єдності». В турнірі приймали участь чотири команди, а саме команда «Сігма» Широківська ОТГ, «Темп – Ветеран» Солонянська ОТГ і дві команди Широківської ОТГ вікової категорії 35+ “Надія” та “Радуга”

       Наші ветерани налаштувались виключно на перемогу в цьому турнірі і в першому поєдинку переграли своїх колег з Широкого з рахунком 6:3. В свою чергу більш молодші гравці команд до кінця очного поєдинку не могли виявити переможця, а на останній хвилині гравці  “Надії” забили переможний гол. В своєму наступному поєдинку солонянці невимушено розібралися з молодшими гравцями “Радуги” а господарі турніру перемогли молодших колег з “Надії” і таким чином «посприяли» у загальній перемозі наших футболістів.

       По завершенню турніру представнику команди «Темп-Ветеран» було вручено Кубок за перемогу в цьому турнірі. Нас вразила гарна атмосфера привітності, високої організації при проведенні турніру, дружня поведінка вболівальників які підтримували свої команди.

 

 

       Представник команди ветеранів

       «Темп-Ветеран»                                                          В.М. Устіч