Фото без описуВідділом освіти проведено аналіз стану забезпечення підручниками  учнів 1-11-х класів закладів загальної середньої освіти Солонянської селищної ради на 2019-2020 навчальний рік. У результаті інвентаризації в розрізі кожного закладу освіти визначена забезпеченість (потреба або надлишки) по кожній назві підручника та навчального посібника станом на 1 вересня 2019  року з урахуванням очікуваного контингенту учнів на 2019/2020 навчальний рік. Зазначена інформація буде врахована при проведенні  перерозподілу підручників між закладами освіти в межах Солонянської ОТГ.


Згідно отриманої інформації стає очевидно, що відчуватимемо потребу в дозамовленні підручників ЛИШЕ для учнів 4 класу. На даний момент вирішується питання по усуненню даної проблеми.  

Водночас повідомляємо, що для Вашої зручності, в Україні з'явилася онлайн-бібліотека, з якої можна завантажити всі шкільні підручники з першого по 11 клас. Надані для скачування матеріали відповідають новій програмі. Підручники розсортовані по класах навчання. Завантажити книги можна за посиланням https://imzo.gov.ua/pidruchniki/elektronni-versiyi-pidruchnikiv/ (Всі матеріали доступні безкоштовно)