Фото без описуЛіто – найкраща пора року для дітей, воно дає можливість звільнитись від уроків, вдосталь спілкуватися з друзями. Літо – пора ігор, яскравих вражень, вільного вибору занять, поповнення силами, відновлення здоров’я, морального загартування, духовного збагачення, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому.
Одним із компонентів повноцінного розвитку особистості, запорукою здоров’я та успішного навчання підростаючого покоління є реалізація права на відпочинок та оздоровлення, зокрема у літній період. 



Саме з цією метою на базі закладів загальної середньої освіти Солонянської громади щорічно організовуються відпочинкові зміни у формі пришкільних таборів з денним перебуванням дітей.
Так, з 27 травня в нашій громаді розпочали роботу 7 пришкільних відпочинкових таборів для учнів шкіл. Відпочинком у них планується охопити близько 300 діток. 
Для школярів проведуть різноманітні походи, екскурсії, змагання, вони візьмуть участь у заходах, вивчатимуть історію рідного краю і загалом відпочинуть у дружньому веселому товаристві.
А ще на базі 2 пришкільних таборів в смт Солоне працюватимуть 4 мовні групи, де діти матимуть змогу суттєво поліпшити свої знання з іноземної. В Солонянському опорному закладі учні матимуть більше часу на комунікацію з волонтером Корпусу Миру Aaron Karlin.
Бажаємо усім, щоб час пройшов яскраво і приніс неймовірні емоції, враження!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису