Фото без опису Виконавчий комітет Солонянської селищної ради висловлює щиру вдячність та подяку за високопрофесійну, самовіддану і оперативну роботу:  колективу 25 ДПРЧ 8ДПРЗ  м. Дніпро,  19 ДПРЧ  8ДПРЗ м. Дніпро,  5 ДПРЧ 8ДПРЗ м. Дніпро, 58 ДПРЧ смт. Солоне, Солонянському РС ДСНС, СВК-21 с. Аполонівка, МПК-1 смт. Новопокровка, МПК – 2 с. Святовасилівка, які брали участь у ліквідації пожежі в складських приміщеннях ТОВ “Фомтек”  та ТОВ “Рідний  продукт”.

Також висловлюємо щиру вдячність та подяку заступнику начальника головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області з реагування на надзвичайні ситуації  полковнику служби цивільного захисту Шевченку Олександру Володимировичу, який безпосередньо на місці здійснював керівництво (управління) силами та засобами під час гасіння пожежі.

 

Нагадаємо 21.05.2019 року о 11 годині 15 хвилин за адресою: Дніпропетровська обл., Солонянський район, смт Солоне, вул. Чукмарьова буд. 51-а в складських приміщеннях ТОВ “Фомтек”  (в складі яких зберігається поролон) та ТОВ “Рідний  продукт”  (в складі яких зберігається  гречана крупа)  виникла пожежа.   

Вогнем знищено дах складського приміщення на площі 3000 м.кв., та  обладнання виробничо - складського приміщення.

Для ліквідації було залучено  — 18 одиниць техніки та  56 чоловік особового складу,

Від Державної служби надзвичайних ситуацій  — 11 одиниць техніки та  40 чоловік особового складу.

Пожежу ліквідовано.

В наслідок пожежі на об’єкті потерпілих серед працюючого персоналу та особового складу рятувальників не було.

Загроза життю та здоров’ю мешканцям смт. Солоне відсутня.

 

 

Виконавчий комітет

Солонянської селищної ради