Фото без опису 

13 лютого 2019 року персоналом Солонянського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області проведено чергову робочу зустріч з керівниками служб у справах дітей Солонянської районної державної адміністрації та Солонянської об’єднаної територіальної громади.
В ході зустрічі було обговорено питання співпраці районного сектору з питань пробації і служб у справах дітей району та територіальної громади в напрямку профілактики недопущення скоєння правопорушень серед неповнолітніх, обміну інформацією щодо правопорушників, організації спільних профілактичних, правоосвітніх заходів, навчально-практичних семінарів. Додатково, в ході зустрічі, були розглянуті питання досудової та наглядової пробації, здійснення спільних перевірок умов проживання неповнолітніх осіб.
У процесі конструктивного діалогу не оминули уваги актуальні питання соціальних, матеріально-побутових, медичних, освітніх проблем неповнолітніх, їх соціальна та психологічна вразливість. 
Підбиваючи підсумки спільної діяльності, сторони відмітили необхідність проведення подібних нарад, які оптимізують взаємну інформованість, сприяють налагодженню співпраці, необхідної для здійснення спільної мети, що полягає у подоланні негативних явищ у житті неповнолітніх громадян.
Також під час зустрічі узгоджено та підписано план спільних дій, за результатами зустрічі оформлено протокольне рішення.

Солонянський районний сектор
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області