Що варто знати про Коаліцію ветеранських просторів

Ветерани відрізняються сильним братерським і сестринським духом, міцною ідентифікацією зі своєю спільнотою та схильністю більше довіряти тим, хто пройшов через війну. Тому підхід «рівний — рівному» є найкращим у питаннях надання підтримки.

соцзахист

До уваги учасників ліквідації аварії на ЧАЕС І, ІІ та ІІІ категорії, дітей, дружин померлих учасників (потерпілих) ЧАЕС Солонянської громади!

З метою забезпечення соціальної підтримки учасників ліквідації аварії на ЧАЕС І, ІІ та ІІІ категорії, дітей, дружин померлих учасників (потерпілих) ЧАЕС, які зареєстровані та проживають у Солонянській селищній територіальній громаді, з нагоди пам’ятної і одночасно трагічної дати (38 річниця з моменту аварії на Чорнобильській атомній електростанції) надається щорічна одноразова матеріальна грошова допомога у розмірі – 2 000 грн.

Календар щеплень — графік, згідно з яким дітей та дорослих вакцинують від небезпечних інфекцій

Цього тижня ми відзначаємо Всесвітній тиждень імунізації. З цього приводу Міністерство охорони здоров'я України нагадує про календар щеплень — графік, згідно з яким дітей та дорослих вакцинують від небезпечних інфекцій. Він є у кожної країни.