Споживачам газу: Дніпропетровська філія «Газмережі» відповіла на актуальні запитання про розподіл блакитного палива

Дніпропетровська філія «Газмережі» понад місяць здійснює послуги розподілу природного газу на території області. З початку дії ліцензії, активно інформує споживачів газу регіону про зміни, нові сервіси, послуги тощо. Так, у компанії надали вичерпні відповіді на найпоширеніші запитання, що стосуються доставки газу на території Дніпропетровщини.

оголошення

Оголошення про наявність вакантної посади адміністратора відділу ЦНАП виконавчого комітету Солонянської селищної ради

Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами і доповненнями, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує про наявність вакантної посади адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Солонянської селищної ради – 1(одна) штатна одиниця.

оголошення

Оголошення про наявність вакантної посади спеціаліста І категорії відділу соціального захисту населення Солоняської селищної ради

Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами і доповненнями, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», Солонянська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади спеціаліста І категорії відділу соціального захисту населення Солонянської селищної ради – 2 (дві) штатні одиниці.

Профілактика вірусного гепатиту А

Інформує Відокремлений структурний підроздвл "Дніпровський районний відділ ДУ "Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України"