Сьогодні у селі Військове пройшло громадське обговорення кандидатури старости.

Нагадаємо, на посаду старости Військового старостинського округу висунуто кандидатуру Анни Анатоліївни Коняєвої. Згідно чинного законодавства, підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення жителями старостинського округу особистим підписом в опитувальному листі факту підтримки запропонованої кандидатури старости.

На громадське обговорення зібралось багато жителів села Військове. Вони уважно вислухали інформацію про Анну Коняєву, задавали їй та працівникам селищної ради ряд важливих питань, що стосуються життєдіяльності старостинського округу. Мешканці висловили свою підтримку кандидатурі Анни Анатоліївни. Бажаючі одразу поставили свої підписи в опитувальному листі.

Якщо в результаті громадського обговорення кандидата на посаду старости він отримає підтримку більше 20 відсотків голосів від загальної кількості жителів старостинського округу, така кандидатура вважається погодженою з жителями на посаду старости та буде внесена на затвердження сесії Солонянської селищної ради.

Наступний етап обговорення відбудеться 7 червня о 10:00 в приміщенні Калинівського сільського будинку культури за адресою с. Калинівка, вул. Калинова, 47 В.

Запрошуємо усіх активних та небайдужих мешканців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису