Напередодні Дня Молоді, в теплій та затишній атмосфері, за чашкою ароматної кави зі смаколиками, відбувся відкритий діалог, ініційований молоддю, між активною молоддю та керівництвом громади.

В ході заходу проговорили проблемні питання, які хвилюють молодь, а найголовніше - шляхи їх вирішення. Перший заступник селищного голови Ірина Грекова розповіла про способи досягнення цілей, секретар селищної ради Людмила Верболоз наголосила на важливості голосу молоді в реалізації молодіжної політики.

Всі присутні висловили свою думку та надали пропозиції стосовно покращення дозвілля молоді та отримали конструктивну відповідь.

На сьогоднішній день виділена значна сума на благоустрій футбольного стадіону «Колос» та арени, де незабаром можна буде проводити не лише спортивні змагання, а й мистецькі заходи та фестивалі, що значною мірою вплине на дозвілля жителів громади. Проговорено питання організації «Party просто неба» в літній період, в якому зможуть брати участь всі бажаючі.

Цілі поставлені, алгоритм дій проговорено, є над чим працювати, а головне – є з ким працювати!

По закінченні діалогу найактивніша молодь отримала подяки та приємні подарунки, а також, ініціювали підняття прапору на площі біля центру дозвілля та культури, що говорить про свідомість та патріотизм нашої молоді!

Так тримати, молодь! Безліч вам креативних ідей та реалізації крутих планів та проєктів!