Освітній марафон - 2024. Підсумки

Протягом січня-березня для педагогів закладів загальної середньої та дошкільної освіти був організований та проведений «Освітній Марафон – 2024».

Новини спорту

Цими вихідними у Павлограді відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області з волейболу серед дівчат та юнаків 2009/2010 року народження, присвячений річниці вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Як допомогти дітям самореалізуватися в житті? Новий серіал від Дія.Освіта

Повномасштабна війна, дистанційна освіта, вимушений переїзд із дому — усе це впливає на результати навчання та психологічний стан українських дітей. Щоб допомогти школярам самореалізуватися та повернути мотивацію до навчання, потрібен наставник. Тому Дія.Освіта спільно з ГО «Навчай для України» запускає новий освітній серіал «Як стати ментором для школярів?»

Кіберполіція радить: перевіряйте інформацію про можливі грошові виплати на офіційних ресурсах

Українці все частіше стикаються з випадками шахрайства. Зокрема, за даними Національний банк України, кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були завдані збитки, протягом 2023 року зросла на чверть та становила 272 тис. операцій.

Відбулось засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, сквері та інших об’єктів на території Солонянської громади

Вчора відбулось засідання комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, парків, сквері та інших об’єктів на території Солонянської селищної територіальної громади.

Товариська зустріч з волейболу

Вчора в Солонянському ліцеї відбулась товариська зустріч з волейболу між командами дівчат 2011-2012 та 2007-2010 р.н. У зустрічі взяли участь волейбольні команди ДЮСШ Солонянської селищної ради, Томаківської та Преображенської ДЮСШ.