Для вихованців секції «Вільна боротьба» ДЮСШ Солонянської селищної ради провели тренування під відкритим небом

Для вихованців секції «Вільна боротьба» ДЮСШ Солонянської селищної ради, тренер Олег Чекулаєв, провели тренування під відкритим небом у м. Підгороднє на ковзанці «Льодова родина».

оголошення

Можливості для бізнесів у сфері енергоефективності. Візьміть участь у міжнародній акселераційній програмі

Програма «Інноватори енергоефективності України» створена, щоб стимулювати проєкти в галузі енергоощадності. Під час повномасштабної війни важливо шукати рішення, які допоможуть відновити енергетичну інфраструктуру після збитків, що завдали російські атаки у 2022 році.

«Вам посилка» - Кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему

Зловмисники розповсюджують фейкові СМС-повідомлення про надходження посилок від імені відомого українського поштового сервісу. Сповіщення містять фішингові посилання на підконтрольні шахраям ресурси. Мета шахраїв – збір платіжних даних користувачів з метою привласнення їхніх заощаджень.

Відбулось практичне заняття для вихователів садочків за програмою «Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації»

У наш час коли освітній процес постійно переривається через повітряні тривоги, особливої психо-емоційної підтримки потребують не лише педагоги та діти, а й батьки дошкільнят і учнів.

Клієнти Дніпропетровської філії "Газмережі" можуть дізнатися суму доставки газу на наступний рік

Споживачі природного газу Дніпропетровщини мають можливість дізнатися вартість щомісячної оплати за послуги розподілу природного газу на 2024 рік. Ознайомитися з інформацією можна у мультифункціональному особистому кабінеті my.grmu.com.ua.

актуально для ВПО

Завтра юристи громадської організації СТЕП проведуть групову інформаційну сесію для ВПО на тему: «Алгоритм дій у випадку пошкодження або знищення вашого нерухомого майна»

Шановні внутрішньо переміщенні громадяни, завтра, 27 грудня, юристи ГО СТЕП проведуть групову інформаційну сесію на тему: «Алгоритм дій у випадку пошкодження або знищення вашого нерухомого майна»