оголошення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

31 січня о 09:00 в Солонянській лікарні відбудеться прийом мобільної бригади "Фонду народонаселення ООН в Україні"

У середу, 31 січня, о 09:00 в КНП «Солонянська багатопрофільна лікарня» Солонянської селищної ради на другому поверсі консультативно-діагностичної поліклініки в кабінеті №22, буде проводити прийом мобільна бригада Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine. Консультацію надаватиме лікар гінеколог; обстеження УЗД органів малого тазу, УЗД щитоподібної залози - безкоштовно.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади! За офіційною інформацією від ДСНС, сьогодні, 29 січня, у проміжок часу 13:30-14:00 поблизу Солоного буде проведено знищення бойової частини ракети шляхом контрольованого підриву.

бізнесу

Презентація дослідження щодо потреб та проблем українських підприємиць

На шляху до досягнення цілей жінки стикаються з численними викликами, серед яких боротьба з упередженнями. Проте роль жінки в суспільстві та економіці зростає. Жінки все частіше відкривають власну справу, беруть на себе відповідальність та  працюють у режимі багатозадачності. Тож які потреби та проблеми мають українські підприємиці?