Отримали саджанці дерев для старостинських округів нашої громади

На початку квітня кожен старостинський округ нашої громади отримав по 10 саджанців берези та 10 кущів калини. Сподіваємось, що всі деревцята пустять міцне коріння та будуть радувати усіх жителів нашої громади!

Мультишеринг документів через Дію - Уряд ухвалив постанову

Працюємо спільно з Національний банк України над удосконаленням шерингу документів. Тепер в установах українці через Дію зможуть ділитися копіями й даними не лише цифрових документів, а й довідок про доходи, ОК-5, ОК-7. І це все за один раз у кілька кліків. Швидко, зручно й без купи ксерокопій.

бізнесу

Прямуйте назустріч можливостям та реалізовуйте свої бізнес-ідеї на візійному жіночому акселераторі «Відважна»

Проєкт підтримає українських підприємиць у старті, розвитку, діджиталізації та масштабуванні власної справи Учасниці матимуть змогу залучити фінансову підтримку на впровадження бізнес-ініціатив, покращити навички та отримати менторський супровід від провідних експертів.

Поліцейські офіцери Солонянської громади закликають жителів дбати про збереження навколишнього середовища

Поліцейські офіцери Солонянської громади закликають жителів дбати про збереження навколишнього середовища. Турбота кожного про природу - турбота про майбутні покоління.

Розповідаємо про спортивні вихідні Солонянської громади

У суботу, 13 квітня, вихованці секції «волейбол» ДЮСШ Солонянської селищної ради, тренер Василь Шкода, вирушили до Божедарівської громади, де пройшли зональні змагання Чемпіонату ГО ДТО ВФСТ «Колос» з волейболу під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед юнаків 2009-2010 р.н. за програмою обласних сільських спортивних ігор Дніпропетровщини 2024 року присвячених 33-й річниці Незалежності України.

оголошення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))