Фото без опису16 травня у сесійній залі Солонянської селищної ради відбулося перше робоче засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Присутні були всі 9 членів комісії, згідно зі складом, визначеним раніше комісією по жеребкуванню та затвердженим розпорядженням селищного голови від 15.05.2017 № 170 «Про створення конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»». Головою комісії було одностайно обрано Бойка Володимира Івановича, секретарем згідно з Положенням про роботу конкурсної комісії, стала Грекова Ірина Вікторівна. Головним завданням засідання був розгляд пакетів документів, поданих кандидатами на вакантну посаду директора, на відповідність їх кваліфікаційним вимогам. З переліком документів можна ознайомитись на сайті селищної ради в розділі «Оголошення про конкурс на заміщення вакантних посад» за посиланням: http://solonyanska.gromada.org.ua/ogoloshennya-pro-konkurs…/


Нагадуємо, що конкурсний відбір претендентів на вакантну посаду, які допущені до конкурсу, буде проходити публічно.
23 травня 2017 р. о 15:00 год відбудеться друге засідання конкурсної комісії у формі співбесіди, під час якої кандидати здійснять публічну презентацію проектів програм розвитку закладу на один і три роки. Тож чекаємо усіх зацікавлених 23-го травня о 15:00 годині в сесійній залі Солонянської селищної ради.
Дякуємо за активну позицію всім членам комісії і громадським активістам, та вболіваємо за розвиток спортивної галузі Солонянської громади разом!

Фото без описуФото без опису