Фото без описуВ листопаді  2016 року в місті Київ відбулася Національна конференція (Підсумки року), в якій взяли участь представники шкіл, що працюють за програмою  «е Twinning Plus». Комунальний заклад освіти "Солонянська середня загальноосвітня школа №1 І-ІІІ ступенів" (опорний заклад) представляла Ремез Інна Василівна, учитель англійської мови, яка вже рік працює на цій платформі та разом з учнями взяла участь у проектах та  створила власні, які відзначені сертифікатами якості.

У рамках даної події відбулося підведення підсумків діяльності eTwinning Plus в Україні, проводилися корисні майстер-Фото без описукласи, відмічалися спільні перемоги, нагороджувалися педагоги за найкращі проекти та найактивніші вчителі.

Проекти учнів  Солонянської СЗШ №1 (опорний заклад) отримали National Quality Label (Національний знак якості) - відзнака, яку отримують проекти/учасники програми з високим рівнем інновації та успішності в проектній діяльності.

З чим і вітаємо Інну Василівну та її учнів, бажаємо їм перемог, підкорення нових вершин, позитивних емоцій та вражень від улюбленої справи!

 

 

Фото без опису