Фото без описуВ приміщенні Солонянської СЗШ №2 відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з фізики, в якій взяв участь 21 учасник.

В  загальноосвітніх навчальних закладах Солонянської селищної ради вже стало традицією перетворювати таке тривожне, хвилююче для дітей змагання на невеличке свято, з метою  позитивного  налаштування на успішне  написання олімпіади.

Учитель фізики Солонянської СЗШ№2 - Мельник Галина Іванівна зробила з учнями екскурс в історію фізики,  поділилася  цікавими фактами  з предмету,  ознайомила школярів з життям, творчістю та поглядами видатних фізиків.

На олімпіаді учасникам було  запропоновано задачі, метою  яких було  виявляти рівень фізичних здібностей і математичної підготовки школярів, рівень їх логічної культури, зокрема, володіння правилами логіки.

Фото без описуРезультати олімпіадних змагань значною мірою залежали від розвитку комбінаційних умінь і швидкості знаходження способу розв'язування нестандартних задач.

Тож вітаємо юних фізиків та їх наставників із перемогою:

Васильєва Назара, учня 7 класу Солонянської СЗШ№2 з І місцемХом'яка Романа, ученя 8 класу Солонянської СЗШ№2 з ІІІ місцем та Хуторну Юлію, ученицю 10 класу Солонянської СЗШ№2 з ІІІ місцем!

Серед учнів 9 – х класів  найбільшу кількість балів набрала учениця  Солонянської СЗШ№2 Кійко Юлія, а серед 11 – х – учень цієї ж школи Марчук Микола

Бажаємо переможцям найкращих результатів на обласному етапі!

Висловлюємо подяку господарям закладу за допомогу в організації та проведенні олімпіади!