Фото без описуПерший день літа, зігрітий привітним сонечком, приправлений святковим настроєм та  веселою музикою, став знаменним для малюків села Кам’яне. У День захисту дітей у КЗО «Кам’янський ДНЗ «Топольок» Солонянської селищної ради було відкрито новий, сучасний ігровий майданчик і павільйон. Урочисте відкриття відбулось за участі селищного голови Копейка М.М., начальника соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Грекової І.В., сільського старости Ярошенка Ю.В.

 У своєму привітанні селищний голова Копейко М.М. наголосив на тому, що діти – найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє. Їх навчання, виховання, всебічний розвиток  – пріоритети роботи органів місцевого самоврядування. Виконавчим комітетом робиться усе можливе для всебічного розвитку обдарованих, заохочення здібних, підтримки всіх і тих, хто потребує особливої уваги. Із бюджету Солонянської селищної ради на придбання і облаштування нового, сучасного ігрового майданчика і павільйону виділено і освоєно 187 000 грн; у плані встановлення майданчиків у смт Солоне по вул. Шевченка та Усенка; виділено більше 300 000 грн на оздоровлення дітей пільгових категорій у ДОТ «Орльонок» та у пришкільних таборах відпочинку; проводяться ремонти приміщень навчальних закладів; придбавається нове сучасне обладнання для шкільних кабінетів, групових кімнат для цікавого навчання, розвитку, збереження здоров’я.

Михайло Мусійович вручив «Листи-подяки» виконавчого комітету Солонянської селищної ради батькам, які проявили свою громадську активність у житті дошкільного закладу. Це Грек Ю.О., Мауль А.В., Бегаль В.Л., Авронський Г.Ф., Ярошенко Д.С. Відзначено також подякою завідуючу Кам’янського сільського клубу Поліщук В.І.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису