6 червня відкрив свої двері літній мовний табір “Big Orange”  КЗО «Солонянська СЗШ№1 І-ІІІ ступенів» (опорний заклад) Солонянської селищної ради Дніпропетровської області.

Кафедра вчителів англійської мови у складі Ремез Інни Василівни, Величко Людмили Анатоліївни та  Дубовик Юлії Павлівни розпланували кожен день табору так, щоб він приносив не лише задоволення учням, а й був  корисним, яскравим та незабутнім. 

Перший  день  «Hand in hand»,  вихователі та  діти розпочали  роботу із знайомства  - вихованці табору  обмінювалися своїми  вітаннями, записаними на виготовлених  долоньках; розробляли  емблеми табору; створювали  відеоблог  для звітування про кожен день, проведений тут.

День 2 «Come and join us at our place» мав на меті навчити дітей вільно володіти лексичним матеріалом за темою «Сім’я». Учні мали змогу познайомити своїх товаришів із членами своєї родини за фотографіями, описати їх, розповісти про сімейні традиції та звичаї.

Знайомимо Вас із планом роботи літнього мовного табору “Big Orange”, дні в якому, як ми бачимо,обіцяють бути багатими на враження, насиченими цікавими, корисними подіями.

На дітей чекають: розучування пісень англійською мовою, організація гала-концертів, шоу; перегляди та інсценізація фрагментів фільмів та мультфільмів іноземною мовою, походи в магазини,  екскурсія в комп’ютерну академію ШАГ,  створення  роботів, спілкування  з англомовним представником ІТ компанії , створення  власного мультфільму і ще багато-багато цікавого та корисного і все це спілкування буде проходити англійською мовою.

Але все по черзі…

Ділимося фотозвітом перших днів роботи табору “Big Orange”….