16 березня 2018 року відбулося підписання трьохсторонньої угоди про співпрацю між відділом освіти виконавчого комітету Солонянської селищної ради, комунальним закладом освіти Солонянське навчально-виховне об’єднання «Солонянська середня загальноосвітня школа №1 І-ІІІ ступенів – Центр позашкільної освіти» (опорний заклад) Солонянської селищної ради Дніпропетровської області та Громадською організацією «Дитяча Академія футболу Ротаня та Зозулі» (ДАФРЗ). 



Згідно даної угоди з 26 березня на базі опорної школи розпочнуться навчально-тренувальні заняття з футболу для учнів шкіл громади. Заняття проводитимуть висококваліфіковані тренери-викладачі з футболу, які особисто виступали за провідні футбольні клуби області та України. Протягом першого місяця планується сформувати групи для тренувань, а потім заняття будуть проходити за узгодженим розкладом.
Впевнені, що дана співпраця сприятиме популяризації та піднесенню престижу футболу серед дітей та юнацтва Солонянського району, надасть змогу якісно готувати дитячо – юнацькі команди до участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях; сприятиме розвитку дитячо-юнацького футболу на території Солонянської селищної ради, а також мотивуватиме молодь на здоровий спосіб життя. 
Тому – рухаймося, займаймося спортом, ведемо здоровий спосіб життя. Адже бути здоровим і займатись спортом – це модно!