Продовжується робота ініціативної групи по роботі над проектом «Освітлення вулиць Солоного». Нагадуємо, що до її до складу входять лідери самоврядування Солонянського опорного закладу, Солонянської СЗШ№2, педпрацівники закладів, голова Ради КЗО “Солонянське НВО” Кіприч С.А. та батьки учнів шкіл Сьомко Ю.В., Кашлюченко О.Ю., Строменко А.А.



Проект організовано з метою оцінки якості освітлення вулиць Солоного, встановлення кількості неосвітлених та причин цього факту, надання пропозицій селищному голові для вирішення питання.
На І та ІІ етапах проекту було сформовано команду та проведено дослідження освітлення вулиць Солоного. Визначено позначки для мапування: зелений колір — зразкова якість освітлення, жовтий — задовільна, червоний — незадовільна. Результатом роботи попередніх двох етапів стала мапа. 
Під час засідання фокус-групи були підведенні висновки про те, що вцілому від початку існування Солонянської об’єднаної громади суттєво на краще змінилася ситуація з освітленням, але водночас без освітлення залишаються вулиці Молодіжна, Креміня, Незалежності, переїзд між Соборною і Задернюка.
В подальшому ініціативна група планує провести опитувальну анкету та розповсюдити її серед мешканців неосвітлених вулиць; проаналізувати результати й зустрітися з депутатами, які живуть на зазначених територіях з метою визначення доцільних подальших дій.
Кого зацікавив проект, хто має бажання прийняти участь в ньому-долучайтеся!