Фото без описуДля дітей канікули – це період зміцнення здоров’я, нових знайомств та пригод. А ще – яскравих вражень, творчості, пізнання світу… Цікаво провести перший місяць літнього відпочинку з 29 травня по 15 червня змогли у пришкільних таборах з денним перебуванням 268 учнів шкіл Солонянської селищної ради, з яких 129 – діти пільгових категорій. На харчування учнів пільгових категорій у цих таборах відпочинку використано 54 180 гривень з місцевого бюджету: вартість дворазового харчування склала 30 грн на день. 



Пришкільні табори відпочинку – це не лише місце перебування дитини в час, коли батьки працюють, а й справжнє змістовне дозвілля для малечі з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями. Їх відпочинок забезпечували начальники таборів, вихователі, вожаті, працівники їдалень, технічні працівники. Протягом всього періоду роботи пришкільних таборів для дітей були організовані цікаві та пізнавальні заняття, різноманітні квести, екскурсії та походи, тощо. У двох школах – Солонянській СЗШ №1 (опорний заклад) та Солонянській СЗШ №2 працювали 8 мовних груп, де учні вдосконалювали свої знання та навички спілкування англійською мовою, виконували різноманітні творчі завдання з іноземної мови. Усі вихователі вміло організовували роботу табірних загонів. Під час роботи було враховано та задоволено потреби кожної дитини. 
Закінчилася весела пора пришкільних таборів, але це не привід засмучуватись, бо попереду канікули. Бажаємо, щоб кожен їх день для всіх дітей став святковим, повним позитивних вражень і відкриттів.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису