Фото без опису01 червня в День захисту дітей шкільний автопарк Солонянської ОТГ поповнили ще на 1 новий автобус. 
Новий автобус українського виробництва – комфортний та безпечний, розрахований на 31 посадкове місце. У ньому – м’які крісла, обмежувачі швидкості, додаткові люки, гучний зв’язок та «тривожна кнопка» виклику водія. Є місця для рюкзаків та спортивних сумок. Автотранспорт обладнаний кондиціонером, салон можна опалювати незалежно від того, чи працює двигун.



Автобус придбано за кошти обласного бюджету, при безпосередній підтримці та сприянню заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, депутата Дніпропетровської обласної ради ( депутата від Солонянського округу) Кужмана Олега Миколайовича! Хочеться висловити слова вдячності Олегу Миколайовичу за постійну підтримку, увагу до всіх проблем, питань та освітянських зокрема.
До слів вдячності обласній владі додаємо слова подяки департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА за підтримку та сприянню розвитку освітянської галузі нашої громади.
Отриманий шкільний автобус розпочне свою роботу з нового навчального року, а ми вже зараз пропонуємо вам здійснити віртуальну екскурсію ним.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису