Для випускників закладів освіти Солонянської селищної ради вже скоро пролунає останній дзвоник, а це значить, що дитинство фінішувало, і настав момент важливого вибору: яку дорогу обрати у майбутнє, з якою професією пов'язати своє трудове життя?

Допомагають визначитися в своєму майбутньому різноманітні профорієнтаційні заходи, які організовуються для майбутніх випускників шкіл громади. Так одним із таких заходів стала зустріч учнів 9, 10 та 11 класів із директором медичного ліцею Ковальовою Лілею Петрівною та ректором медичної академії Перцевою Тетяною Олексіївною, яка відбулася 24 квітня в приміщенні КЗО «Солонянська СЗШ№1» (опорний заклад).


Під час заходу всі бажаючі ознайомилися із світом медичної професії та отримали повну інформацію щодо умов вступу до вищезазначених закладів освіти  в 2018 році, особливостей освітнього  процесу, а також інформацію про матеріально-технічну  базу закладів.

Сподіваємося, що ця зустріч стимулювала не в одного майбутнього абітурієнта бажання поєднати своє життя з медициною та приєднатися до дружньої великої родини медиків. Тож побажаємо  усім їм успіхів   в цьому!