Фото без опису28 грудня на площі біля Солонянської СЗШ№1 (опорний заклад) відбулася новорічна ярмарка-виставка. Цей захід по праву можна назвати однією з найбільших новорічних ярмарків селища. У ярмарку прийняли участь усі заклади освіти Солонянської селищної ради, навіть, завітала малеча Солонянського ДНЗ.
Тепла атмосфера, приємний запах чаю у повітрі зібрав навколо ялинки Дід Морозів з усього світу. Сюди завітав і французький Пер Ноель, якого представляли учні відокремленого підрозділу Надіївська філія, і фінляндський Йоулупуккі - Аполлонівська СЗШ, грецький Дід Василь -Василівська філія, чеський Мікулаш – Малозахаринська філія, британський та американський Санта Клаус- Солонянська СЗШ№2 та Солонянська СЗШ№1, Дід Мороз-Тритузнянський НВК, Санта Ніколуас-Широчанська СЗШ.



На ярмарці можна було придбати унікальні ялинкові іграшки та подарунки ручної роботи, помилуватися на вироби майстрів гуртків Центру позашкільної освіти, скуштувати самих незвичайних страв, подивитися сценки та шоу, взяти участь у зимових забавах. 
На заході відбуваються дива, добрі справи, тому всі виручені кошти від ярмарки будуть передані тяжкохворому учню 9 класу Солонянської СЗШ№1 Каражию Андрію та нашим хлопцям на передовій.
Родзинкою заходу стала поява біля головної новорічної красуні ілюмінаційних фігурок лісових звірів та сніговика.
Бажаємо, щоб в Новому році з кожним траплялися дива, всі задумані плани та мрії здійснювалися! Будьте здоровими, щасливими! Миру та спокою Вашим оселям та нашій Україні!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису