Фото без опису30 березня 2017 року в приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбулося засідання клубу молодого лідера «Разом у майбутнє! Мріємо! Діємо!», на якому були присутні близько трьохсот учнів 8-11 класів всіх районів області та представники двох об’єднаних територіальних громад, в тому числі й делегація Солонянської ОТГ.

На початку заходу радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ольга Горб привітала учасників та представила спікера Юрія Бошнікова. Послухати історію успіху бізнесмена у ДніпроОДА зібрався повний зал. Щоб інші не повторювали його помилок,  підприємець дав поради старшокласникам: як почати бізнес у 15 років та заробити перші гроші, як правильно планувати. У хлопців та дівчат було безліч запитань. Цікавилися, як планувати день та зібрати успішну бізнес-команду. Спікер давав практичні поради майбутнім бізнесменам. Делегати Солонянської ОТГ почули відповіді від Юрія на запитання, які їх найбільше цікавили.

На завершення засідання клубу Юрій Бошніков двом самим активним учасникам надав сертифікати на участь у вебінарах. Ольга Горб порекомендувала учасникам заходу розповісти про цей захід у своїх школах, пообіцяла надіслати фільм  про зустріч із успішним бізнесменом. Та наголосила, що ця робота буде мати своє продовження, а наступна зустріч «Клубу молодого лідера» - вже незабаром.

Фото без описуФото без опису