Фото без описуНоворічні та різдвяні свята тривають, продовжуються вітання. А сьогодні – 11 січня 2018 року відбулось чудове дійство – справжній фестиваль гуртів колядників та щедрувальників «Громада колядує». Учасників гостинно прийняла Надіївська філія КЗО «Солонянське НВО». Завзяті ведучі запрошували до виступу учасників заходу. А програма була насиченою, різноплановою, змістовною і святковою. Потішили глядачів герої казки «Царівна-Жаба» на новий лад, яку артистично розіграли учні Аполлонівської СЗШ. Розчулив усіх і Чорт, який мріяв про балет, з виступу учнів Василівської філії за мотивами гоголівських «Вечорів поблизу Диканьки». А Коза з вертепу Надіївської філії, хоч і лякала глядачів своїми ріжками, та була напрочуд милою та веселою. 



Прийшлися до душі глядачам колядники та щедрувальники КЗО «Солонянське НВО», Солонянської СЗШ №2, Тритузнянського НВК та Широчанської СЗШ. Щирі побажання добра, здоров’я, миру та злагоди нагороджувались гучними оплесками. А віншувальні пісні, які лунали з імпровізованої сцени, підхоплювали всі присутні. 
Ще одним емоційним акцентом стало засівання глядачів пшеницею та різною пашницею учнями Надіїівської філії КЗО «Солонянське НВО» та Солонянської СЗШ №2.
Святковий настрій, гарячий чай та смачні пиріжки (приготовані господарями свята) додавали позитиву всім присутнім. 
Тож хай здійсняться святкові побажання:
У Новому році – здоров’я і сили,
Щоб радість до хати лише запросили,
Щоб горе і біди від вас утікали,
А діти здорові й слухняні зростали!
Хай щастить у новому році!

Фото без опису Фото без опису