Фото без описуВиконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: директора Василівського будинку культури, завідувача Жданівського сільського клубу, завідувача Кам’янського сільського будинку культури, завідувача Малозахаринського сільського клубудиректора Тритузнянського будинку культури,завідувача Широчанського сільського клубу, завідувача Аполлонівської сільської бібліотеки, завідувача Жданівської сільської бібліотекизавідувача Малозахаринської сільської бібліотеки, завідувача Василівської сільської бібліотеки,завідувача Кам'янської сільської бібліотекизавідувача Тритузнянської сільської бібліотекизавідувача Широчанської сільської бібліотеки .

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі кандидат на посаду подає документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документу, що посвідчує особу, та про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи, складені в довільній формі;

- мотиваційний лист у довільній формі.

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: смт Солоне, вул.Гагаріна, 7, соціально-гуманітарний відділ виконавчого комітету Солонянської селищної ради.

З 15 до 30 липня 2016 року будуть прийматися пропозиції до формування складу конкурсної комісії від трудових колективів та громадських організацій, що здійснюють діяльність у сфері культури.

Конкурсний відбір проходить публічно. 18 серпня відбудеться перше засідання конкурсної комісії по розгляду документів, поданих кандидатами на посаду керівника закладу на відповідність їх кваліфікаційним вимогам. 19 серпня відбудеться друге засідання конкурсної комісії у формі співбесіди, під час якої кандидат здійснює публічну презентацію проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

Додаткова інформація щодо порядку проведення конкурсу, документів для участі у конкурсі за телефоном 2-34-97.

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради