Фото без опису20 грудня відділ освіти Солонянської селищної ради провів нараду для керівників закладів освіти громади. Як вже стало традицією зустріч відбувалася в теплій, невимушеній атмосфері. Так як новий рік -час див та подарунків, тому і нарада розпочалася із передноворічних приємностей. Для адміністрацій закладів освіти громади було придбано 12 комп’ютерів на загальну суму 191 820 грн та офіційно вручено на нараді.
На цьому подарунки не закінчилися. Керівникам закладів освіти була презентована ще й їх нова настільна книга –Закон України «Про освіту».



Протягом зустрічі були обговоренні робочі питання: безпека життєдіяльності учасників освітнього процесу під час зимових канікул; дотримання санітарно-гігієнічних правил утримання закладів освіти; окремі питання по організації військового обліку в закладах загальної середньої освіти, аналіз виконання ст.30 Закону України «Про освіту» щодо прозорості та інформаційної відкритості закладу освіти, а також сплановано ряд заходів по організації дозвілля дітей під час зимових канікул. 
Плани окреслені, залишається їх реалізація, над цим і будуть спільно працювати відділ освіти та заклади освіти.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису