Фото без описуОстанній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, перші перемоги та поразки, перші розчарування та перше кохання….
26 травня продзвенів Останній дзвоник 2017 року по всіх навчальних закладах України, який сповістив всіх учасників навчально-виховного процесу про закінчення ще одного навчального року.
В народі кажуть, що гарна прикмета для тих, хто вирушає у дорогу, - пройти під веселкою. Райдуга, дуга раю – це і надія, і дороговказ, це арка, яка веде до щастя. Той, хто пройде під райдужною аркою, той прямує назустріч щастю. 



Тому й, мабуть, в кожному навчальному закладі шкільні подвір’я були прикрашені арками з повітряними кульками, діти у вишиванках, багато квітів, атмосфера радості,але водночас жалю.
Для багатьох випускників в 2016-2017 н.р. дійсно пролунав Останній дзвінок в стінах рідної школи. А це 70 11 класників ЗНЗ Солонянської селищної ради.
Не менш хвилюючим моментом та етапом в житті став перехід 139 учнів 4-х класів ЗНЗ із початкової до середньої ланки. 
 Для кожного ця мить мала своє забарвлення, почуття та настрій.
Вчителі із трепетом в душі та сльозами на очах проводжали таких вже рідних для себе діточок-випускників, ніби відриваючи частиночку своєї душі, бажаючи лише світлої, щасливої дороги своїм вихованцям.
Висловлюю щиру вдячність педагогам і батькам, чия щоденна клопітка праця допомагає вихованню гідної молодої зміни.
В цей день навчальні заклади, підпорядковані Солонянській селищній раді відвідали селищний голова Копейко М.М. та начальник соціально-гуманітарного відділу Грекова І.В., які привітали учнів та педагогічних працівників із святом, нагородили найактивніших учнів - переможців, учителів та членів батьківських колективів за результатами 2016-2017 н.р..
Ще раз вітаємо усіх із закінченням навчального року! А випускникам бажаємо стати гідними громадянами своєї країни, справжніми патріотами, гордістю своїх навчальних закладів та жителів Солонянської громади!
Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!
Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у Вашій майбутній діяльності!
Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Щасти Вам у всьому! В добру путь!

Пропонуємо здійснити невеличку віртуальну екскурсію на свято Останнього дзвоника навчальних закладів Солонянської громади 2017 року…

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису