Виконавчий комітет Солонянської селищної ради повторно оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Солонянської селищної ради.

До участі у конкурсі запрошуються громадяни України, які мають вищу освіту (ступінь «бакалавра» або «магістра»), стаж роботи не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Для участі у конкурсі кандидат на посаду подає документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію паспорта;

- копію документу про вищу освіту;

- копію трудової книжки;

- копію військового квитка, приписного свідоцтва або довідки, яка видається замість військового квитка (за наявності);

- копію довідки податкового органу про присвоєння ідентифікаційного номера;

- дві фотокартки розміром 4х6;

- мотиваційний лист у довільній формі;

- програму та стратегію розвитку підприємства, установи, організації на 1 рік та на 3 роки.

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 15 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: смт Солоне, вул. Гагаріна, 7, відділ організаційно-кадрової роботи, діловодства та контролю виконавчого комітету Солонянської  селищної ради.

Конкурсний відбір проходить публічно. 13-го червня 2017 р. відбудеться перше засідання конкурсної комісії по розгляду документів, поданих кандидатами на посаду керівника закладу на відповідність їх кваліфікаційним вимогам. 19-го червня 2017 р. відбудеться друге засідання конкурсної комісії у формі співбесіди, під час якої кандидат здійснює публічну презентацію проектів програм розвитку закладу на один і три роки.

Додаткова інформація щодо порядку проведення конкурсу, документів для участі у конкурсі за телефоном 3-04-12.

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради