Фото без опису7 червня 2017 року відбулося перше засідання комісії з відбору претендентів на призначення грошової винагороди за учням – переможцям олімпіад і конкурсів та педагогічним працівникам, які їх підготували, а також учителям - переможцям освітянських конкурсів за підсумками 2016-2017 навчального року відповідно до Програми Солонянської селищної ради «Від творчої особистості – до успішної громади».
До складу комісії ввійшли: Грекова Ірина Вікторівна, начальник соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Солонянської селищної ради (голова комісії) та спеціалісти відділу Гринчук Світлана Олександрівна (секретар комісії) та Полянчикова Олександра Миколаївна. Ще один представник селищної ради - Яковлєва Ольга Олексіївна, головний бухгалтер, начальник фінансово-господарського відділу (заступник голови комісії), депутатський корпус представили голови постійних комісій Сидоренко Геннадій Васильович та Гливяк Микола Михайлович.



Відповідно до Програми Солонянської селищної ради «Від творчої особистості до успішної громади», затвердженої рішенням виконавчого комітету Солонянської селищної ради від 11.05.2017 №4 та положення про грошові винагороди, були встановлені відповідні критерії відбору претендентів, умови призначення винагород, суми винагород за перемоги у конкурсах, змаганнях, олімпіадах  обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівня.

Так, за призові місця:

  • переможцям і  призерам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, ІІ (обласного) етапу конкурсу - захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України надаються за індивідуальні досягнення

І місце – 3000 грн

ІІ місце- 2000 грн

ІІІ місце –  1000 грн

  • переможцям і  призерам міжнародних фестивалів, конкурсів, спортивних змагань надаються за індивідуальні досягнення:

І місце – 10 000 грн

ІІ місце- 8 000 грн

ІІІ місце – 6000 грн

  • педагогічним працівникам, які підготували учнів – переможців та призерів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, міжнародних, всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, та самі стали переможцями освітянських конкурсів відповідного рівня:

І місце –  5000грн.

ІІ місце – 3000 грн.

ІІІ місце – 1500 грн.

 На розгляд комісії було подано 21 пакет документів від претендентів за кількома категоріями: переможці предметних олімпіад обласного рівня (2 учні), призер обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (1 учень), переможці спортивних змагань обласного, Всеукраїнського та міжнародного рівнів (3 учні), переможці конкурсів Всеукраїнського рівня (2 учні), переможці конкурсів обласного рівня (2 учнівських колективи та 8 учнів), переможці відбіркових (заочних) етапів обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсів (8 учнів), педагогічні працівники, які підготували учнів - переможців олімпіад, конкурсів та змагань різного рівня (13 вчителів), а також педагоги - призери та переможці освітянських конкурсів різних рівнів (3 вчителя). 
Комісія розглянула всі документи, надані претендентами та вирішила винести на затвердження чергової сесії селищної ради рішення про виділення коштів для надання грошових нагород претендентам у загальному розмірі 54,5 тис грн. Окремо було висловлено пропозицію про заохочення учнівських колективів - переможців конкурсів різних рівнів, екскурсійними поїздками. Висловлюємо вдячність усім членам комісії та сподіваємося на підтримку депутатів селищної ради. 
Усім талановитим, обдарованим та активним мешканцям нашої громади, а особливо учням і вчителям, висловлюємо вдячність за ваш кропіткий труд, старанність та наполегливість у досягненні мети. Впевнені, що з творчої особистості починається майбутній успіх громади. Ми переконані, що найкращі інвестиції – це інвестиції в інтелектуальний та творчий потенціал. Тому й надалі плануємо надавати підтримку всім, хто примножує славу Солонянської селищної ради на обласному, Всеукраїнському та міжнародному рівнях!

Фото без опису Фото без опису