Фото без опису

Підтримка селищної ради

у розвитку фізичної культури і спорту

         Вже традиційно спортивна зала Надіївської школи стає місцем цікавих змагань у зимовий період. А таким завжди був і є чемпіонат району з міні-футболу. Нинішнього року тут проведено ще й зональні змагання розиграшу Кубка Солонянщини з цього виду спорту.

Проведення обох турнірів стало можливим завдяки реальній підтримці керівництва Солонянської об’єднаної територіальної громади – голови М.М.Копейко, керівника гуманітарного відділу І.В.Грекової, директора Надіївської НСШ О.О.Могили. Та й саме представництво футбольних колективів громади на змаганнях виглядає дуже солідним. Це ФК «Солоне», «Темп», «Авангард» з районного центру, «Метеор» (с.Василівка), «Вікторія» (с.Широке), «Арсенал» та «Титан» з с.Надіївка.

Коли постало питання підвозу учасників футбольного турніру з села Василівки до місця проведення змагань – було виділено автотранспорт. Нинішнього року команда «Темп» захищатиме честь району на обласних змаганнях з міні-футболу, які відбудуться у Верхньодніпровську. І тут команда отримала реальну підтримку. Чи треба говорити, що спортсмени вдячні Солонянській селищній раді за подібне розуміння. Адже фізична культура і спорт є справді державною справою.

         М.ТКАЧУК, голова РО ВФСТ «Колос» АПК України