Фото без описуСьогодення буяє соковитою зеленню, сповнюється дитячим сміхом і це нас радує. Більше народжується малюків, а це означає, що громада має перспективи. Збільшилась потреба у додаткових місцях у садочках. І саме 
співпраця Солонянської селищної ради з Представництвом Дитячого фонду Організацій Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) дає змогу вирішити це питання. У проект «Садочок – простір, дружній до дитини», цієї міжнародної організації, включено КЗО НВК «Тритузнянська СЗШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» та Надіївський ДНЗ «Дюймовочка» Солонянської селищної ради, які мають таку потребу. У рамках цього проекту до Тритузнянського НВК від ЮНІСЕФ було надано обладнання для відкриття ще однієї групи у дошкільному відділенні цього закладу. 



Начальник соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Солонянської селищної ради Грекова І.В. разом з директором Тритузнянського НВК Панченком В.О., у присутності батьків, дошкільнят і гостей, перерізали символічну стрічку та запросили маленьких господарів до нової групової кімнати. Скільки радості, здивування і захоплення випромінювала щаслива малеча. Їм сподобались нові меблі у спальні, зацікавили нові конструкторсько-будівельні іграшки, розвивальні зони в ігровій, як от «Перукарня», «Кухня», «Лікарня». І ще оновлена їдальня, санзона. 
Батьки щиро дякували за турботу про своїх дітей, за надані можливості, за підтримку. Вони бачать реальні, вагомі результати роботи органів місцевого самоврядування, адміністрації школи у с. Тритузне і з радістю беруть участь у житті закладу.
Відкриття ще однієї групи дало можливість батькам 23 дітей мікрорайону Тритузнянського НВК не перейматися за догляд, навчання і виховання своїх малюків, а спокійно планувати свою роботу, займатись сімейними справами.
Хай буде більше хороших новин і таких чудових подарунків!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису