28 червня на вулицях Солоного активно та спортивно: близько сорока велосипедистів виїхали на патріотичний велопробіг до Дня Конституції. Започатковано таку спортивну традицію влітку 2016-го року в рамках молодіжного фестивалю Солонянщини Молодь-Фест. Цьогоріч ініціаторами заходу виступили ГО "Пліч-о-пліч", БФ "Сприяння захисту Солонянщини", ГО "Молодіжне об'єднання"Єдиний фронт". До участі у велопробігу долучилися також ГО "Фенікс", ГО "Спілка учасників АТО Солонянщини", ГО "Відродження". Воду для спортсменів забезпечили представники ГО "Перспектива-2015", які й самі взяли активну участь у велопробігу. 


Головним партнером та співорганізатором масового спортивного заходу став виконавчий комітет Солонянської селищної ради, забезпечивши супровід учасників медичною службою та патрулем Національної поліції України. Крім того, представники селищної ради теж виїхали на велосипедах, зібравши цілу окрему команду. Солодким спонсором спортивного свята став благодійний фонд Олега Кужмана, придбавши для всіх спортсменів морозиво. 
Приємно відзначити, що цьогоріч учасників побільшало порівняно з минулим роком. До активної пропаганди здорового способу життя долучаються все більше мешканців Солоного та навколишніх сіл. Селищний голова Михайло Мусійович Копейко привітав усіх велосипедистів, засвідчивши свою подальшу підтримку спортивній галузі Солонянської громади та закликав активістів об'єднуватися задля спільної реалізації проектів та ініціатив для мешканців громади.
Разом ми зможемо втілити в життя всі найамбітніші плани!
З Днем Конституції, громадо!