Фото без описуОсінь фарбує листя в жовті відтінки, поля відпочивають після виснажливої тривалої праці. Уже подарували господарям свій золотавий урожай сади. Усюди відчувається прохолодний подих осені, але 30 вересня 2017 року, ніби в дарунок для педагогів осінь порадувала ще одним теплим, погожим днем для того щоб уся освітянська родина зібралася на туризм відсвяткувати свої професійні свята: День працівників освіти, Всеукраїнський день бібліотек та День туризму, організований за ініціативи виконавчого комітету, соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Солонянської селищної ради та комунального закладу фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Солонянської селищної ради, районної організації профспілки працівників освіти. 



Зранку, як на урок почали з’їжджатися для участі в туризмі навчальні заклади Солонянської селищної ради, заздалегідь приготувавши чудернацькі назви для своїх команд: «Кульбаба» - Солонянське НВО , «Колобок»-Солонянська СЗШ№2, «Кулак»- Василівська філія, «Рваный кед»-Надіївська філія, «Позитив»-команда Широчанської СЗШ та Малозахаринської філії, «Аполлон»-Аполлонівська СЗШ, «Перший клас»-Тритузнянський НВК. Окрім команд навчальних закладів до участі долучилися команда виконавчого комітету Солонянської селищної ради «ТріО» та команда с.Широке-«Орли».Фото без опису
Розпочався захід із вітання педпрацівників та пісні, присвяченої педагогам у виконанні Гандрабурової Ю.В. під звуки якої в осінньому вальсі закружляли педагоги.
На учасників чекали цікаві випробовування на влучність: «Влучний стрілець», «Метання в ціль»; на спритність: «Водяні перепони», «Балансир»; кмітливість: «Рідний край», «Шукач скарбів»; на витривалість: «Переправа потерпілого»; на хазяйновитість «Облаштування оселі» і т.п. В усіх змаганнях педагоги показували гарні результати та доводили те, що можуть не лише навчати та виховувати.
Цікавим моментом між змаганнями була арт-зона, облаштована для малювання Storytelling про туризм, в якому кожен заклад зображував свого педагога-туриста. Історії кожної команди були цікавими, оригінальними. Оргкомітет не прогнозував на скільки розгуляється уява та фантазія художників, що мусив додавати полотно для закінчення Storytelling усіма учасниками.
Фото без описуМайже кожен навчальний заклад відзначився як найкращий на тому чи іншому етапі, але в загальному заліку найбільшу кількість балів та відповідні призові місця вибороли команди (протокол додається):
І місце- команда «ТріО» -виконавчий комітет Солонянської селищної ради, які впоралися із усіма станціями за 8 хв 16 сек.
ІІ місце- команда «Колобок»- КЗО «Солонянська СЗШ№2», за 9 хв 24 сек
ІІІ місце – команда «Рваный кед» - Надіївська філія, за 10 хв 41сек.

Чесне та професійне  судійство забезпечили Висоцький С.Ф., директор ДЮСШ, Сухенко С.М., директор КЗ фізичної культури і спорту Центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Солонянської селищної ради, Гамота А.П. та Кіприч С.А. -громадські активісти, вчителі навчальних закладів Солонянської селищної ради.
В кінці заходу команди-переможці та команди-учасники були нагороджені Фото без описутуристичними подарунками та грамотами, організованими та підготовленими виконавчим комітетом Солонянської селищної ради та районною організацією профспілки працівників освіти і науки України. 
Дякуємо голові районної організації профспілки працівників освіти Сиволобу Володимиру Миколайовичу за допомогу в організації та проведенні свята!

 

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису