Фото без опису21 грудня відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Солонянської селищної ради, а саме: вчителя-логопеда (3 вакансії), вчителя-дефектолога (1 вакансія) та практичного психолога (1 вакансія).
На засіданні були присутні 5 членів комісії з 5 чоловік. До конкурсної комісії увійшли начальник відділу освіти виконавчого комітету Солонянської селищної ради - Грекова І.В., спеціаліст відділу -Ратушняк А.О., директор ІРЦ – Демченко О.А., депутат Солонянської селищної ради – Коновалова О.В. та практичний психолог Солонянської СЗШ№2 – Мазур М.Г..



В першій частині засідання члени комісії розглянули документи кандидатів на посаду та вирішили, кого допустити до конкурсу.
В ході другої частини була проведена співбесіда з конкурсантами на вакантні посади. За одностайним рішенням членів комісії визначені переможці.
Вітаємо Басараб Людмилу Олександрівну, Копиленко Світлану Сергіївну, Забашту Вікторію Іванівну із перемогою в конкурсі на заміщення вакантних посад– вчителів логопедів; Заброду Юлію Олександрівну із перемогою в конкурсі на заміщення вакантної посади практичного психолога та Голуб Галину Геннадіївну із перемогою в конкурсі на заміщення вакантної посади вчителя-дефектолога.

Фото без опису Фото без опису